Industriservice foretages af kompetent samarbejdspartner

Manger du hjælp til at få foretaget industriservice, står vi hos TKA Handymann v/Tonni Kretz Arnesen til rådighed til at hjælpe dig. Vi befinder os i områderne omkring Vallensbæk, Taastrup og Glostrup, men løser gerne opgaver for kunder over hele Sjælland så som i København eller i Storkøbenhavn.

Vi er et firma, der tilbyder mandskabsudlejning og industriservice til diverse håndværkeropgaver. Vi har stor erfaring på området, hvorfor vi kan løse mange forskellige opgaver. 

Derudover er vi uddannet både inden for handel og sikkerhed, hvilket gør os kompetente i branchen. Vi har derudover stor teknisk erfaring og kan tilbyde både truckkørsel samt kørsel af gravemaskine og bil.

Vi løser alle opgaver inden for industriservice

Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Vi kan hjælpe med det meste. Vi hjælper eksempelvis kunder med industriservice, hvor vi kan stille en vikar til rådighed i netop den periode, du har brug for det. 

Du slipper altså for at skulle ansætte en ny medarbejder ved i stedet at bruge os til at løse dine opgaver.

Derudover har vi et stort fokus på at være fleksible, pålidelige og effektive. Du kan derfor altid forvente et godt resultat og et godt samarbejde, hvor vi overholder vores aftaler. Vi har stor forståelse for flowet i dit firmas unikke arbejdsgang, hvilket vi selvfølgelig indretter os efter. 

Kontakt os for nærmere information

Hvad enten du har brug for en til at udføre industriservice eller en lagermedarbejder, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe både nye som tidligere kunder.

Du kan kontakte os på telefon 50 91 47 54 eller pr. e-mail: mail@tkahandyman.dk, så vender vi tilbage med nærmere information. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontaktinformationer​

TKA Handymann

CVR: 18109301

Postnummer, by & adresse

Bækkeskovvej 10

2665 Vallensbæk Strand

Kontakt

Telefon: 50 91 47 54

E-mail: mail@tkahandyman.dk