Haveservice tilbydes til erhvervskunder på Sjælland

Her pĂĄ siden finder du TKA Handymann v/Tonni Kretz Arnesen, som er et firma, der tilbyder hjælp til diverse udendørs opgaver, sĂĄsom haveservice. 

​

Befinder du dig i områderne Vallensbæk, Taastrup, Glostrup, Storkøbenhavn eller København, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Faktisk tilbyder vi gartnerservice til alle kunder over hele Sjælland.

​

Hvad enten du har brug for haveservice i form af pleje af grønne områder, græsslåning, hækklipning eller noget andet, står vi klar til at hjælpe dig. Vi hjælper med alle former for opgaver, både store og små. Mangler du at få løst en opgave, kommer vi desuden gerne ud og kigger på den og giver et uforpligtende tilbud ganske gratis.

​

Stor erfaring med flere former for haveservice

Her på siden finder du kompetente mænd, der alle har stor erfaring med haveservice som pasning af have og park. Vi står til rådighed som en slags vikar i den periode, du har brug for det. Hvad enten der er tale om tre måneder eller 1 år, kan vi træde til. Du slipper altså for at skulle bøvle med ansættelse af en ny medarbejder.

​

Haveservice dækker over flere forskellige områder, og vi kan hjælpe med det meste. Du skal derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os.

​Nogle af vores typiske arbejdsopgaver er:

​

  • SlĂĄning af græs
  • EfterĂĄrsbeskæring og forĂĄrsrengøring
  • Nye anlæg
  • Hækklipning
  • Belægningssten
  • Terrasser og havestier

​

Kontakt os for nærmere aftale

Lyder ovenstående som noget for dig, kan du kontakte os med det samme. Vi er altid klar til at løse dine opgaver, hvad enten du mangler hjælp til haveservice eller andet.

​

Ring til os på telefon 50 91 47 54, eller skriv pr. e-mail: mail@tkahandyman.dk, så vender vi tilbage og aftaler nærmere med dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktinformationer​

TKA Handymann

CVR: 18109301

Postnummer, by & adresse

Bækkeskovvej 10

2665 Vallensbæk Strand

Kontakt

Telefon: 50 91 47 54

E-mail: mail@tkahandyman.dk