Ejendomsservice udført af pålidelig og effektiv servicepartner

Hvad enten du er på udkig efter en vicevært, en gårdmand eller en anden form for ejendomsservice, kan vi hos TKA Handymann v/Tonni Kretz Arnesen hjælpe dig. 

Vi hjælper typisk kunder i Vallensbæk, Taastrup og Glostrup, men vi kører gerne ud til kunder i områderne omkring København, Storkøbenhavn og på resten af Sjælland.

Vi har stor erfaring inden for håndværkerbranchen og kan derfor hjælpe med flere forskellige typer af opgaver. Vælger du os som samarbejdspartner til at udføre ejendomsservice, kan du forvente en pålidelig og effektiv servicepartner. Dette gælder ligegyldigt opgavens art og omfang.

Få hjælp til ejendomsservice i den periode du har brug for

Vi er et moderne firma, der tilbyder en slags freelance inden for håndværkerfaget. Hvad enten du har brug for en handyman i en kortere eller længere periode, så står vi klar til at hjælpe dig. 

Har du eksempelvis brug for ekstra hjælp i et halvt år, kan vi hjælpe i denne periode, så du slipper for at skulle ansætte en ny mand.

Vi er både sikkerheds- og handelsuddannet, hvilket gør os kompetente til at udføre diverse håndværkeropgaver. Derudover kører vi både truck, bil og gravemaskine. 

Vi deler hellere end gerne ud af vores store erfaring i form af rådgivning og vejledning til den pågældende opgave inden for ejendomsservice.​

Ring til os for at høre nærmere

Ligegyldigt, hvilken form for ejendomsservice, du mangler hjælp til, kan vi være behjælpelige. Vi er en effektiv samarbejdspartner, der er til at stole på, og som har stor erfaring på mange områder.

Ring til os på telefon 50 91 47 54, eller skriv til vores e-mail: mail@tkahandyman.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med mere information.

​​

Kontaktinformationer​

TKA Handymann

CVR: 18109301

Postnummer, by & adresse

Bækkeskovvej 10

2665 Vallensbæk Strand

Kontakt

Telefon: 50 91 47 54

E-mail: mail@tkahandyman.dk